En kulinarisk reise
Spice Rootz  tilbyr Indisk kvalitetsmat fra Punjab provinsen med crossover mot moderne matlaging og teknikker brukt på flere high-end restauranter og hoteller. Alle kryddersortene, råvarene og produksjonen holder en meget høy kvalitet.  Vår erfarne kokk Daljit Singh og hans fantastiske team tar deg med på en kulinarisk reise gjennom India for å gi deg en sanseopplevelse du sent vil glemme.
“Når jeg lager mat fokuserer jeg på å skape harmoni mellom de ulike komponentene. For meg er matlaging en mulighet til å uttrykke gode følelser og en form for kunst snarere enn en oppgave som må utføres”.
DALJIT SINGH Owner / Executive Chef
Take away
“Her kan du enkelt bestille indisk kvalitetsmat som du kan hente i vår restaurant”
Spisekart
Foruten vår nøye komponerte meny har vi et godt utvalg av  vin,  Indisk øl, og champagne som kan nytes i vår koselige restaurant sammen med god lun bakgrunnsmusikk og behagelig stemning.
Indisk catering
“ Vi leverer indisk catering av høy restaurantkvalitet og vi holder deg i hånden hele veien frem til første matbit” (Daljit) -Catering ansvarlig hos Spice Rootz
take away
Spisekart
Reserver
DALJIT SINGH
Owner / Executive Chef
Chef Daljit har vært dommer i Maste Chef Ukrania samt vært med i flere TV show og vært Executive Chef på flere Europeiske og Amerikanske 5* stjerners hoteller. Han kombinerer de mest tradisjonelle indiske rettene med moderne matlagingskunst for å skape en fantastisk balansert mat og drikkeopplevelse.